Οι άνθρωποί μας διαβιούν σε ένα πλήρως ανακαινισμένο, ευχάριστο, άνετο και ταυτόχρονα οικείο περιβάλλον, επιτυγχάνοντας την χαρά της αληθινής θαλπωρής και της θερμής φιλοξενίας.

Η κοινωνικοποίηση των ενοίκων μας αποτελεί καθημερινή μας έννοια. Είναι ο εχθρός της άνοιας! Κύριο μέλημά μας είναι να αισθάνονται τους χώρους μας όπως στο σπίτι τους, να διασκεδάζουν, να συζητούν και να επικοινωνούν εποικοδομητικά μεταξύ τους.


Οι εγκαταστάσεις μας ξεχωρίζουν από άπλετο φυσικό φωτισμό, από καθαρότητα τόσο των εσωτερικών χώρων όσο και του περιβάλλοντος. Έχουμε την τύχη να βρισκόμαστε σε μία περιοχή με καθαρό θαλασσινό αέρα, με απίστευτη ησυχία και με καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Στοιχεία που έχουν κάνει τη Γλυφάδα να υπερέχει ως περιοχή, προσφέροντας ξεχωριστούς συνδυασμούς για μια ποιοτική ζωή.

Έχουμε δημιουργήσει χώρους κατάλληλους τόσο για χαλάρωση όσο και για κοινωνικοποίηση.

Η Μονάδα μας μας προσφέρει άπλετους κοινόχρηστους χώρους με μοντέρνα σαλόνια και τραπεζαρίες, όμορφο και λειτουργικό εστιατόριο, κήπους με σιντριβάνια και καθιστικά μπαρ επισκεπτών και την απαραίτητη διακριτικότητα.

Ο καθαρός θαλασσινός αέρας, ο πλούσιος ήλιος, η θάλασσα και η γαλήνη είναι τα συστατικά της επιτυχίας μας!

Αδιαμφισβήτητα οι χώροι και τα έπιπλα χωρίς τους ανθρώπους, είναι αντικείμενα μηδαμινής αξίας.

Οι δικοί μας συνεργάτες, οι στυλοβάτες μας, από τη διοίκηση ως και το προσωπικό μας, ζεσταίνουν τους χώρους μας, τους «φωτίζουν» με τη φιλοξενία τους και το ειλικρινές χαμόγελό τους και είναι πάντα εκεί, πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη.

Σαλόνια

Τα σαλόνια μας αποτελούνται από μοντέρνα και λειτουργικά έπιπλα. Χαρακτηρίζονται από άπλετο φυσικό φωτισμό και αέρα. Στους χώρους αυτούς λαμβάνουν χώρα όλες οι κοινωνικές μας δραστηριότητες και φιλοξενούν τους ανθρώπους μας το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.

Υπνοδωμάτια

Κάθε υπνοδωμάτιο είναι άρτια εξοπλισμένο από ειδικό επαγγελματικό κρεβάτι και στρώμα. Διαθέτει δικό του λουτρό και δικά του είδη υγιεινής. Έχει αυτόνομο κλιματιστικό και αυτόνομη τηλεόραση. Περιλαμβάνει προσωπική ντουλάπα και ερμάριο, ώστε να φυλάσσονται τα αντικείμενα του ενοίκου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Επιπροσθέτως, κάθε δωμάτιο διαθέτει βεράντα και σε πολλές περιπτώσεις θέα θάλασσα!

Λουτρά

Τα λουτρά των δωματίων είναι εξοπλισμένα ανάλογα με τις ανάγκες των ηλικιωμένων ενοίκων μας. Διαθέτουν προσαρμοσμένα είδη υγιεινής και μπορούν να φιλοξενήσουν και τα ατομικά αμαξίδια για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.